Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Letonia

A A A

Vizita la Ambasadă a reprezentanților Republicii Moldova la Festivalul International de Muzica pentru Tineret - Riga Symphony 2019

Publicat:Fri, 13/12/2019 - 09:51

13 decembrie 2019, Riga – Pe data de 13 decembrie curent, Ambasada Republicii Moldova în Republica Letonia a fost vizitată de un grup de copii din Republica Moldova, care au participat la Festivalul Internațional de Muzică pentru Tineret - Riga Symphony 2019.

Invitația de a vizita Misiunea diplomatică a fost lansată de Însărcinatul cu afaceri a.i. al Misiunii, Maia Cuceaidze, care i-a felicitat pentru prestația frumoasă din cadrul Festvivalui. Totodată, micii vizitatori au avut ocazia să cunoască despre activitățile pe care Ambasada le desfășoară, precum și specificul activității misiunii diplomatice. La rândul lor, vizitatorii au împărtășit bucuria de victorie, informând că se intorc acasă cu 7 medalii: 6 de aur și una de argint.

Festivalul Riga Symphony 2019 – este un festival internațional de muzică pentru tineret, organizat tradițional la Riga în luna decembrie. Ediția din anul curent se desfășoară în perioada 11-14 decembrie 2019 și a întrunit peste 300 de participanți din 21 țări ale lumii. Festivalul se va încheia pe 14 decembrie curent cu gala laureaților și cu un concert de excepție.