Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Letonia

A A A

Participarea Ambasadei la expoziția internațională “Riga Food 2020”

Publicat:Sat, 12/09/2020 - 17:24

În perioada 9-12 septembrie 2020, Ambasada Republicii Moldova în Republica Letonia participă cu un  stand național la expoziția internațională “Riga Food 2020”, ediția a XXV-a.

În acest an, la stand-ul Ambasadei sunt prezentate produsele vitivinicole, de patiserie şi cofetărie ale opt producători autohtoni, care au dat curs invitației de a participa la acest eveniment de importanță regională.

Produsele moldovenești sunt înalt apreciate de vizitatorii expoziției, stand-ul moldovenesc fiind popular din prima zi de lansare atît printre publicul leton, cît și cel internațional, fiind vizitat deja de Ministrul Agriculturii al Republicii Letonia, Kaspars Gerhards, precum și de ambasadorii străini acreditați la Riga.

“Riga Food” este cel mai mare târg agro-alimentar din țările baltice, care pune accent pe dezvoltarea industriei alimentare, promovarea noutăților și oportunităților de afaceri pentru producătorii de produse alimentare. Ediţia actuală a expoziţiei reunește peste 400 de companii letone și străine din diverse regiuni ale lumii.