Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Letonia

A A A

‼ANUNȚ IMPORTANT‼

Publicat:Sat, 28/03/2020 - 13:24

Cetăţenii Republicii Moldova care se află intr-o situaţie dificilă şi care doresc să se repatrieze în Republica Moldova din Republica Letonia sunt rugaţi să completeze formularul de mai jos:

https://docs.google.com/…/1GFLbjEXIadMjrmevYEed71…/viewform…

În baza listei întocmite, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene va înainta Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova propuneri pentru repatrierea cetățenilor Republicii Moldova, acordând prioritate copiilor, studenților, persoanelor aflate la tratament medical, altor cetățeni aflați în dificultate.

Notă: cetățenii care anterior au contactat Ambasada și au fost înregistrați, nu trebuie să se înscrie în chestionarul de mai sus, pentru a nu fi dublate, cazurile acestora fiind deja în proces de examinare și asistență.

Din considerente operative, recomandăm să vă abonați la pagina de facebook a Ambasadei, bifând opțiunea follow-first, pentru a beneficia de informații operative plasate pe pagină.

Recomandăm insistent să fie respectate măsurile de restricții impuse de autoritățile letone și de a contacta Ambasada Republicii Moldova în Republica Letonia doar pentru cazuri justificate.

Cetățenii care se confruntă cu o situație dificilă, specială, sau cu caracter de urgență pot contacta Ambasada la numărul de telefon: + 371 6 735 91 63, sau la numărul de urgență +371 29 99 79 61.